Moderne villa med modige detaljer

Drømmen om et hus som adskiller sig med modige detaljer, men samtidig fremstår i en moderne og minimalistisk stil – var udgangspunktet for denne 2 etagers villa.
Villa’en er bygget ind i landskabet og fremstår som en helstøbt kasseform, hvor et hjørne af formen er blevet tilskåret. Dette hjørne giver et fokuspunkt på arkitekturen, som ellers er enkel i udtrykket. Det enkle og minimalistiske udtryk bliver opnået med indbygget tagrender og nedløb og ved at samle alle vinduesåbninger i større felter. Det tilskårne hjørne bliver fokuspunkt ved at være i en 45 graders vinkel og med et andet materiale. Udover at være karaktergivende for villa’en er det passende at fokuspunktet også fungerer som en indbydende indgang.
Husets store vinduespartier inviterer byen og naturen ind og giver rummet en følelse af grænseløs adskillelse mellem det udvendige og det invendige. Derudover udnytter vinduerne placeringens fantastiske udsigt over by og natur.

Huset er blevet fremhævet på en Færøsk hjemmeside: https://www.kaffilotan.fo/iblastur-ur-sydrugoetu/