Intimt og rumligt sommerhus

Sommerhuse er kendte for deres evne til at være tilflugtssteder, steder, hvor man kan slappe af og nyde naturen, og dette specifikke projekt i Danmark er ingen undtagelse. Med en spektakulær havudsigt mod sydvest, havde kunden et klart ønske: et stort sommerhus, der stadig kunne rumme intime rum og vindbeskyttede terrasser. Dette var en udfordring, der krævede både kreativitet og teknisk ekspertise for at opnå det perfekte resultat.

Konceptet til løsning af denne udfordring var at opdele husets funktioner i to hovedafsnit: det baghus, der rummede de funktionelle rum, og forhuset, der rummede leve rum. Det nordøstlige afsnit af huset husede køkkenet, toiletter med bad og tv-rum. Dette blev designet på en sådan måde, at det kunne fungere effektivt og samtidig integrere sig godt med resten af huset. Sydvestafsnittet, med sin fremtrædende udsigt over havet, rummede de primære levearealer: stuen, forældreværelset og børneværelserne.

Gangen, der forbinder disse to afsnit, løber i en lige linje gennem hele huset. Denne specifikke designbeslutning skaber en forbindelse og flydende overgang mellem forskellige sektioner i huset, hvilket bidrager til at gøre indretningen både funktional og æstetisk tiltalende.

Når du træder ind i dette hus, er det tydeligt, at det er skabt med kærlighed til detaljer og dyb forståelse for funktionalitet og æstetik. Materialernes kvalitet og naturlige teksturer tilføjer dybde og varme til de minimalistiske linjer i designet, hvilket skaber en harmonisk balance mellem moderne arkitektur og hyggelig sommerhusstemning. Fra de vindbeskyttede terrasser til det lyse og rummelige stueområde, hvert hjørne af dette hus er designet for at give en afslappet atmosfære. Det er her, hvor komfort møder stil, og hvor livet skal nydes.

Dette projekt blev udviklet i samarbejde med Novaform Arkitekterne, som vi fungerede som underrådgivere for. Det er et perfekt eksempel på, hvordan vi arbejder sammen med andre fagfolk for at opnå det bedste resultat for vores kunder. Du kan se mere om dette projekt på Novaform Arkitekternes hjemmeside.

Udviklet som underrådgiver i samarbejde med Novaform Arkitekterne.
https://www.novaform.dk/arkitekttegnede-huse/sommerhus-med-udsigt-til-storebaelt