Patriciervilla med mere plads

Ejerne af denne prægtige patriciervilla, oprindeligt bygget i 1927 af en prominent bankdirektør, ønskede at udvide deres køkkenfaciliteter uden at forstyrre den eksisterende arkitektur markant. Med en moderne tilgang til madlavning og et ønske om at rumme større sociale sammenkomster, havde det eksisterende køkken begyndt at føles trangt og dunkelt.

Denne historiske patriciervilla gennemgik en udvidelse i 1960’erne, som omfattede en ny entré og et toilet. Disse tilføjelser blev omhyggeligt designet til at matche villaens oprindelige stil og skabte en harmonisk arkitektonisk sammenhæng. Det var derfor afgørende for ejerne, at enhver yderligere udvidelse skulle respektere og afspejle patriciervillaens eksisterende stil og æstetik.

Den foreslåede tilbygning skulle skabe både mere plads og bringe mere lys ind i køkkenområdet. Løsningen blev at udvide køkkenets langside ud i en karnap, hvilket effektivt løste begge disse udfordringer. Denne metode tillod os at bevare patriciervillaens originale arkitektur, samtidig med at vi opnåede de ønskede forbedringer.

Denne vellykkede ombygningsplan er et glimrende eksempel på foreningen af det moderne og det traditionelle, respektere historiske bygninger, og skabe løsninger, der både er smukke og funktionelle. Hos Olsen Arkitekter, er vi stolte af vores dedikation til at forstå og opfylde vores kunders specifikke behov, samtidig med at vi opretholder arkitektonisk integritet og respekt for historien. Denne patriciervilla projekt er et vidnesbyrd om vores engagement i skræddersyet design og vores passion for at skabe smukke, livlige og indbydende rum.