Patriciervilla med mere plads

Parret som anskaffede denne flotte patriciervilla, som den gamle bankdirektør byggede i sin tid i 1927, ville udvide deres køkken, uden at skabe voldsomt indgreb på arkitekturen. I festlige og større sammenkomster var køkkenet blevet for lille og mørkt til at tilgodese den moderne tilgang til madlavning.
Patriciervillaen blev udvidet i 60’erne med en entré og toilet, som en helt naturlig del og i samme flotte stil som Patriciervillaen. Det var derfor vigtigt at udvide med en tilbygning i samme stil, for at skabe en sammenhæng i arkitekturen.
Tilbygningen sørger for mere plads og mere lys i køkkenet. Ved at udvide køkkenets langside ud i en karnap, løser dette begge disse udfordringer og er samtidig tro mod patriciervillaens allerede etableret arkitektur.

Se projektet på Danske Boligarkitekter