Tegnestuen

Tegnestuen blev etableret i 2016 og beskæftiger sig med projekter i både Danmark og på Færøerne. Arkitektvirksomheden har gennem adskillige projekter udviklet et speciale indenfor enfamiliehuse; nybyggeri, tilbygninger og renoveringer / ombygninger.

Design filosofi

“We shape our buildings, and afterwards our buildings shape us” – Winston Churchill

Tegnestuens design filosofi er at, sammen med beboerne, udnytte arkitekturens positive indflydelse på vores minder og tilværelse. Dette gøres ved at bevidst designe miljøer for at opnå det udtryk og de værdier huset skal underbygge.

Rum og miljøer er med til at forme os, ved at påvirke bl.a. vores tanker, humør, adfærd, sociale interaktioner, identitet og endda vores fysiske helbred.

Studier viser at vi opholder os ca. 2/3 af tiden indenfor vores hjem, hvilket underbygger vigtigheden af at gennemtænke hjemmets form, interiør, udearealer osv. Hvordan opfordrer rummet til bestemte aktiviteter, hvilke følelser fremhæver de og hvordan er prioriteringer i hjemmet.

Derfor er det afgørende at designe vores miljøer bevidst og udnytte denne indflydelse til gavn for fremtidens minder og tilværelse.

Tegnestuen Olsen Arkitekter specialiserer indenfor bevidst design, hvor arkitekturens indflydelse udnyttes.